Werk dat dient en verrijkt

Op welk niveau of in welke functie je ook in een organisatie werkt, of je eigenaar van een bedrijf bent of nog zoekende of starter bent. Ik werk met mensen die oprecht willen weten “Wat is er aan de hand en hoe kan het anders?”. “Hoe krijg ik helder wat ik werkelijk wil, wat mij echt voedt en inspireert en hoe krijg ik het dan voor elkaar?”. Die willen leren wat hun eigen rol, verantwoordelijkheid en daarmee ook hun eigen invloed is op alles wat zich in hun leven afspeelt. Die met mij hierover in gesprek gaan en, vaak spelenderwijs en snel, nieuwe inzichten opdoen en heldere keuzes maken. Omdat wanneer je ‘out of the box’ kijkt, je vaak letterlijk ‘out of the box’ gaat.

Om dan te ervaren hoe dit diepgaand en blíjvend toevoegt in de kwaliteit van leven en werk, van gezondheid en van productiviteit. Omdat ik aansluit bij je eigen wijsheid, je eigen waarheid en dat geeft, telkens weer, vleugels. Vanaf de eerste ontmoeting zijn de bekrachtiging en de helderheid voelbaar en merkbaar in iemands leven en werken.

Hieronder een aantal voorbeelden van thema’s die mensen benoemen als aanleiding voor de coaching:

IK:

 • wil gezonder, blijer, actiever, bezielder… werken en wil hiertoe tijd, aandacht en geld in mezelf investeren: Omdat ik het mezelf waard ben.
 • merk dat ik aan energie en focus inboet en ik wil hier verandering in aanbrengen.
 • loop telkens weer tegen bepaalde thema’s, conflicten, vragen in mijn werk aan. Dit mag anders.
 • heb via via gehoord dat jouw unieke aanpak werkt! En dat jij het zelf leeft.
 • ben toe aan een volgende stap maar wat en hoe, geen idee.
 • voel me niet gezien/gewaardeerd/gehoord, alles gaat zo moeizaam, ik wil hier verandering in brengen.
 • wil zien waar ik op nog ‘op de automatische piloot’ leef en werk, waar ik ad hoc en reflexmatig reageer vanuit oude, onbewuste patronen en overtuigingen. Ik wil wakker en vrij in het leven staan, ook in mijn werk.
 • zie je jarenlange ervaring als assessment psycholoog en loopbaancoach als toegevoegde waarde omdat je in allerlei bedrijfstakken en met alle functie-niveaus expertise hebt opgebouwd.
 • begrijp dat investeren in mezelf het meeste oplevert, voor mezelf en mijn omgeving.
 • voel dat ik mezelf anders (kleiner/groter/dominanter/afhankelijker etc.) gedraag dan ik werkelijk ben of wil, ik wil meer stralen en ontspannen in mijn kracht staan. Overal en moeiteloos.
 • ben nieuwsgierig naar wat dan voor mezelf het verschil tussen Overleven en Leven is.
 • heb een chronische ziekte (gehad) en wil bewuster omgaan met mijn mogelijkheden en grenzen.
 • zit middenin een heftige levensgebeurtenis en wil, in het kader van ‘heel blijven’ in werk en privé, ondersteuning in een veilige en professionele setting.